A venit vremea lui Walter – Buşcă îşi ia brăţări

Cu puţin noroc Florian Walter, pe numele lui adevărat Florian Buşcă, va fi arestat în seara asta. La prima vedere se pare că în sfârşit se întâmplă lucruri în fotbalul nostru. Am stat cuminte şi am admirat decizia cu privire la condamnarea capilor din mocirla numită fotbal românesc. Devalizări, fals în acte, milioane şi milioane de euroi intraţi în conturile unor personaje abjecte, fraţii Becali, Gică Popescu, Borcea şi gunoierul şef Walter-Buşcă.

Acum să nu vă imaginaţi că cineva chiar va face puşcărie, nici măcar Giovani Becali care şi-a permis să ameninţe un judecător, chiar în sala unde se desfăşura procesul. Probabil aţi aflat deja că cei de la DIICOT au făcut o serie de percheziţii şi la Cluj, la sediul Universităţii, şi la Ploieşti, noul pol de interes al lui Walter-Buşcă.

Niciodată nu am putut să fiu de acord cu devalizarea care s-a produs în vară, când Walter-Buşcă şi-a luat jucăriile (a se înţelege jucătorii, vreo 15) şi a plecat spre Prahova, unde făcuse nişte aranjamente cu miros de gunoi. Numai că lucrurile nu ies întotdeauna aşa cum cred toţi infractorii, iar omul cu care semnase „pactul diavolului” nu a mai ieşit primar. Walter-Buşcă a crezut că o întoarce ca la Ploieşti.

A pus în fruntea clubului Petrolul nişte acoliţi de-ai lui, fraţii Capră, sugestiv nume, nu? S-au săvârşit fraude fără număr, nu şi fără urmări. A ţinut o vreme şi treaba asta, dar iaca de unde sare iepurele … de la DIICOT.

Domnule Buşcă ai terfelit un simbol la care nu aveai voie nici măcar să gândeşti, darămite să-l priveşti. E rândul tău domnule Buşcă să-ţi iei nişte brăţări, de alea grele şi reci, care ţi se strâng în jurul încheieturii dacă te agiţi mult. Din păcate nu va fi decât o sperietură şi asta, la fel ca celelalte, cu Becali, Penescu, ăla de la arbitri etc.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.