Rugby-ştii de la U Cluj, aproape semifinalişti în Cupa României

Tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României a fost cu noroc pentru rugby-ştii de la U Cluj, care au dat peste Rugby Club Bârlad, echipă care a terminat pe poziţia a 5-a sezonul regulat, recent încheiat, în Divizia Naţională (al doilea eşalon în competiţiile interne).

Moldovenii s-au calificat în sferturi din cauză că Farul Constanţa nu s-a mai prezentat la meciul din optimi. Dobrogenii au vrut să dea lovitura în sezonul trecut şi au transferat o mulţime de jucători străini, care odată ce s-a încheiat campionatul au fugit de la echipă 🙂

În faza optimilor de finală a cupei U Cluj  a câştigat categoric în faţa altei reprezentante a Moldovei, CSM Bucovina Suceava, scor 40-16. Managerul Universităţii, Lorin Cantor, pe care l-am sunat să-mi zică două vorbe despre adversar, este convins că ai noştri sunt cu un picior în semifinalele cupei. „Am avut noroc, dar nu va mai fi la fel ca la Suceava. Bârladul are o echipă mai bună, dar noi trebuie să ne concentră şi să fim mai buni ca ei”, zice Lorin.

Meciul dintre U şi RC Bârlad se va juca duminică, cel mai probabil la Gura Humorului. Din păcate pentru acest joc staff-ul tehnic al Universităţii nu poate conta pe Romulus Boar, pilierul fiind în continuare în cantonament cu echipa naţională a României şi se pregăteşte să debuteze pentru „stejari” în meciul cu SUA, din 24 noiembrie.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.