Cristi Minculescu şi-a făcut trupă şi se relansează de revelion

Ceea ce era de aşteptat s-a întâmplat. Cristi Minculescu nu putea să stea departe de scenă, chiar dacă sună clişeistic este (scena) a doua casă pentru fostul vocalist al trupei Iris. Imediat după retragere nu s-a mai auzit nimic despre el, dar acum aflu că e bine, în Germania, unde şi-a făcut o nouă trupă, se numeşte Lotus, şi se va relansa în muzică în noaptea de revelion.

Nu am nicio îndoială că evenimentul se va petrece la Bucureşti, deşi am putea avea parte de o surpriză şi treaba asta să se întâmple la Craiova, dar … să vedem. Până atunci însă, Minculescu şi noii lui colegi vor efectua un mini turneu prin ţară. De fapt este vorba de patru cântări, în cluburi.

Pe cei mai înrăiţi dintre fanii lui vă ajut să eu ajungeţi la reprezentaţiile cu pricina, este vorba despre Oldies Pub din Sibiu (pe 6 decembrie va fi concertul), apoi în True Club din Bucureşti (în 7 decembrie), urmează Times Pub din Braşov (pe 8 decembrie) şi o zi mai târziu (în 9 decembrie) îşi va încheia turul de forţă la Constanţa, în clubul Phoenix.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în muzica și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.