U Cluj continuă să viseze în Cupa României la rugby

Rugby-ştii de la Universitatea Cluj nu mi-au dat nicio emoţie în meciul cu CSM Bucovina Suceava, pe care i-au eliminat fără emoţii din optimile cupei, scor 40-16. Scorul mi se pare unul corect dacă e săprivim cum au evoluat cele două echipe în sezonul recent încheiat. U Cluj a luptat eoric şi au rămas în Super Liga Naţională, după eforturi uriaşe, răsplătite cu o realizare extraordinară.

De partea cealaltă moldovenii au fost cea mai slabă echipă din Divizia Naţională (adică Divizia B, pentru necunoscători). Fără niciun punct acumulat în sezonul regulat, era greu de crezut că vor face faţă clujenilor. Veteranii Ioan Teodorescu (două) şi Cristi Săuan (unul) au marcat jumătate din cele şase eseuri din dreptul alb-negrilor.

Au mai culcat balonul în terenul de ţintă Ailenei, Ciolocoiu şi Curcă, iar Săuan a reuşt să transforme cinci dintre încercări. Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală va avea loc luni, la sediul Federaţiei Române de Rugby. Aproape sigur viitorul adversar al Universităţii va fi una dintre echipele cu care s-a duelat şi în Super Ligă.

foto: sandor manases

sursa: facebook.com/U-Rugby

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.