Lecţie de fair play – standing ovation pe White Hart Lane

27.089 de mii de suporteri ai echipei Tottenham Hotspurs au aplaudat în picioare revenirea pe White Hart Lane a fostului fotbalist al lui Bolton Wonderers, Fabrice Muamba. Congolezul a păşit pe gazonul stadionului londonez, la pauza meciului dintre Spurs şi Maribor, din Europa League, încheiat cu victoria lui Tottenham, scor 3-1.

Cu ochii înlăcrimaţi şi în ovaţiile londonezilor Fabrice Muamba s-a îndreptat spre locul unde s-a prăbuşit în urmă cu şapte luni, în timpul meciului, dintre Spurs şi Bolton. În 17 martie, anul curent, Muamba a căzut secerat, pe terenul arenei White Hart Lane, înaintea pauzei, într-un meci din sferturile de finală FA Cup cu Tottenham, iar inima sa a încetat să bată timp de 78 de minute.

„Mullţumesc tuturor fanilor echipei Tottenham pentru sprijinul şi rugăciunile voastre. Aţi fost fantastici şi nu voi uita niciodată aceste lucru”, a declarat Muamba, pentru dailymail.co.uk. Fabrice a stat sub supraveghere medicală mai bine de o lună de zile, după acest accident. În august şi-a anunţat retragerea din fotbal.

sursa foto: dailymail.co.uk

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.