Rugby-stul Romulus Boar joacă pentru „stejari”, U Cluj în Cupa României

Două evenimente din sfera rugby-ului ne reţin atenţia la sfârşitul acestei săptămâni. Primul dintre ele este programat, sâmbătă (10 noiembrie), de la ora 10.00, la Suceava, acolo unde rugby-ştii de la U Cluj vor întâlni formaţia locală CSM Bucovina, în optimile de finală ale Cupei României.

Alb-negrii pornesc favoriţi în condiţiile în care moldovenii s-au dovedit a fi cea mai slabă echipă din Divizia Naţională, fără niciun punct acumulat în sezonul regulat. De partea cealaltă U Cluj a avut evoluţii apreciate de toţi adversarii întâlniţi în Super Liga Naţională, unde vor continua să joace şi în sezonul 2013, în ciuda dificultăţilor financiare cu care se confruntă. Dacă trec de suceveni rugby-ştii de la U se califică în sferturile de finală ale cupei, meciurile urmând a fi programate în data de 17 noiembrie.

Cel de al doilea eveniment important este confruntarea dintre echipele naţionale ale României şi Japoniei, programat tot sâmbătă (10 noiembrie), dar de la ora 16.00, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti. Din rândul „stejarilor” face parte şi pilierul de la Universitatea Cluj, Romulus Boar.

sursa foto: facebook.com/U-Rugby

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.