Cluj Arena gazdă pentru România

Turcii au venit la Cluj şi-au luat birul şi au plecat mulţumiţi şi mai ales relansaţi în lupta pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor. Personal nu am înţeles nimic din jocul celor de la CFR, dar măcar Emil Boc a fost gazdă primitoare pentru otomani şi i-a primit la primărie pe directorul general al clubului de fotbal Galatasaray Istanbul, Lutfi Aribogan, şi pe ambasadorul Turciei în România, Ömür Şölendil.

Şi cum discuţiile nu puteau ocoli fotbalul, primarului nostru i-a venit o idee, să aducă şi naţionala Turciei la Cluj-Napoca. Concret, imediat după întrevederea cu oficialii din ţara semilunei, Emil Boc a făcut o solicitare către preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, ca meciul dintre România şi Turcia, din septembrie anul viitor, să se joace pe Cluj Arena.

Şanse ca partida să se dispute pe noua arenă a Clujului sunt mari. Fetele de la Olimpia au jucat deja în Champions League pe Cluj Arena, deci stadionul poate fi omologat de UEFA. Poate ar fi bine ca din când în când Boc să-i reamintescă lui Mircea Sandu de această propunere, nu de alta dar naşul de la FRF are de obicei alte planuri când vine vorba despre „tricolori”.

Dacă va fi să fie atunci partida România – Turcia, din grupa D de calificare la Cupa Mondială, se va disputa la 10 septembrie 2013, pe Cluj Arena. Ultimul meci pe care tricolorii l-au jucat la Cluj-Napoca, cu Estonia cred, s-a încheiat prost, 0-3, poate de data asta ne iese mai bine.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.