Rugby-ştii de la U Cluj ţintesc sferturile Cupei României

Astăzi s-au tras la sorţi meciurile din optimile de finală ale Cupei României la rugby. U Cluj a avut noroc şi vor înâlni pe CSM Suceava, una dintre echipele modeste ale campionatului intern. De fapt moldovenii au terminat pe ultimul loc în Divizia Naţională (Liga a II-a), fără niciun punct acumulat în sezonul regulat.

Prima şi singura victorie din acest sezon au obţinut-o abia în faza play-out. Chiar şi aşa managerul Universităţii Cluj, Lorin Cantor, a declarat că alb-negri nu-şi vor desconsidera adverasarii. „Vom trimite în teren o serie de jucători tineri, care au evoluat mai puţin în campionat, dar vor juca şi veteranii. Chiar dacă Suceava a avut un sezon greu nu îi privim de sus. Ne vom respecta mereu adversarii, indiferent ce nume poartă”, spune Cantor.

În această etapă a Cupei României echipele din Divizia Naţională joacă cu formaţiile din SuperLigă. Partidele se dispută dispută într-o singură mansă, pe terenul formaţiilor  din eşalonul inferior. Finala cupei se va juca în 1 decembrie, la Baia Mare, pe Stadionul „Lascăr Ghineţ”.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.