Lucian Bute l-a bătut pe Grachev, dar nu a convins

Lucian Bute a revenit în ring şi a făcut-o aşa cum ne-am aşteptat cu toţii, l-a învins la puncte pe rusul Denis Grachev, dar parcă a lipsit ceva. Explozia cu care eram obişnuiţi din partea campionului nostru s-a lăsat aşteptată. Dacă în alte meciuri repriza a patra era cea mai dificilă pentru adversarii lui Bute, rusul a rămas pe picioare, ba în câteva rânduri pumnii lui au lovit în plin figura lui Bute şi ne-a dat emoţii.
Până la urmă a ieşit bine pentru ultimul campion mondial cu tricolorul pe umeri – 115-113, 118-110, 116-112 a fost decizia celor trei arbitri, în favoarea lui Bute. Nu a mai fost un meci spectaculos, dar este o victorie care îi dă lui Bute şi ne dă şi nouă speranţe că revanşa cu Carl Froch va avea loc.

Britanicul are meci pe 17 noiembrie, când îşi va pune la bătaie centura câştigată chiar de la Lucian Bute, în acel meci de tristă amintire pentru noi, din 26 mai. Dar, speranţa moare ultima, aşa că, dacă Froch învinge în 17, aproape sigur va avea loc revanşa meciului din luna mai. Se zice că revanşa va avea loc în România în martie anul viitor, aşa să fie, Bravo Lucian.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.