Echipa de rugby CSS Viitorul Cluj caută prima victorie

Juniorii sub 18 ani de la CSS Viitorul Cluj întâlnesc mâine, de la ora 10.00, liderul grupei transilvane a Campionatului Naţional de rugby, CS Ştiinţa Petroşani. Meciul se va disputa pe Stadionul „Ştiinţa” şi contează pentru etapa a V-a. În precedentele meciuri (două la număr) tinerii rugby-şti clujeni au pierdut de fiecare dată, astfel că, meciul cu Ştiinţa poate însemna primul succes stagional pentru CSS Viitorul.

În Campionatul Naţional de Juniori U17 Rugby Club Arieşul Turda joacă în deplasare, la CSS Bega. Meciul este programat mâine de la ora 14.00. Duelul este unul inegal, cel puţin la prima vedere, în condiţiile în care bănăţenii au întregistrat trei eşecuri din tot atâtea meciuri disputate, iar juniorii de la Arieşul sunt pe locul secund în clasamentul grupei din Transilvania.

O victorie şi o înfrângere sunt trecute în linia de clasament a clujenilor. Lider autoritar în grupă sunt rugby-ştii de la RCM U Vest Timişoara, cu patru victorii din tot atâtea meciuri. În cealaltă partidă a etapei a V-a se joacă derbiul dintre CSU AV şi Lions Arad. RCM Timişoara stă.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.