U Jolidon, aproape de dezastru în Liga Campionilor

Ştiaţi că handbalistele de la U Jolidon Cluj au fost la câteva minute distanţă să piardă la masa verde meciul din Liga Campionilor, cu Podravka Koprivnica? Ceea ce veţi citi AICI depăşeşte capacitatea mea de înţelegere. Colegul şi prietenul meu Marius Tuhuţ, de la Gazeta Sporturilor, vă explică în articolul din linkul de mai sus, cum ne puteam face de ruşine, în cea mai importantă competiţie a Europei, în handbalul feminin.

Imaginea este cât se poate de sugestivă pentru a realiza cât de aproape a fost vicecampioana României de un dezastru în partida amintită. Handbalistele îngenunchiate, stergând cu prosoape suprafaţa de joc, stropită din plin cu Cola, sunt junioara Cristina Laslo (foto în stânga) şi Clara Vădineanu, aceasta din urmă fiind una dintre cele mai importante jucătoare din lotul studentelor.

Dacă nu aveţi răbdare să citiţi pe gsp.ro articolul vă spun pe scurt ce s-a întâmplat. Cu o zi înainte handbaliştii de la U Transilvania s-au antrenat în Sala Sporturilor, podeaua s-a murdărit, oamenii de serviciu au curăţat suprafaţa de joc, în ziua meciului cu Podravka şi aceasta nu a apucat să se usuce, prin urmare era extrem de alunecoasă.

Observatorul confruntării le-a cerut, la pauză, oficialilor clujeni să găsească o soluţie pentru a continua meciul, fără să pună în pericol integritatea jucătoarelor. Conform autorului articolului, soluţia salvatoare a venit de la un oficial al campioanei României la handbal masculin, HCM Constanţa, care se pare că a mai trecut prin asemenea momente jenante.  Podravka a câştigat oricum meciul (20-19), dar a fost în teren şi nu la masa verde!

sursa foto Vakarcs Lorand / gsp.ro

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.