România a pierdut primul meci la Euro U19 de rugby

Echipa naţională de rugby sub 19 ani a României a fost învinsă, în această seară, de reprezentativa Spaniei, scor 10-16, în primul meci al tricolorilor din grupa A a turneului final al Campionatului European U19, care se desfăşoară în această oerioadă în Portugalia.

Din lotul României fac parte juniorii de la U Cluj, Vlad Rotar şi Vasile Paraschiv şi tehnicianul Horia Hâmpea. Ibericii au deschis scorul printr-o lovitură de pedeapsă transformată. „Stejarii” mici au egalat prin acelaşi procedeu, după care Spania a trecut din nou în avantaj, 9-3, după alte două lovituri de pedeapsă transformate.

Spre finalul primei reprize rugby-stul de la U Cluj, Vasile Paraschiv a primit cartonaş galben şi România a fost nevoită să evolueze în inferioritate numerică. Cu toate acestea tricolorii au culcat balonul în terenul de ţină al Spaniei, prin Stefaroiu, iar eseul a fost transformat de Bucur şi România a intrat la cabine în avantaj, scor 10-9.

Singurul eveniment notabil din repriza secundă a fost un eseu transformat pentru Spania care se impune astfel, în faţa juniorilor români şi ia o opţiune importantă pentru calificarea în semifinalele competiţiei. România va juca următorul meci în grupă, miercuri, împotriva Georgiei.

sursa foto: frr.ro

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.