Fost antrenor al echipei de rugby U Cluj, campion în Rusia

Fostul tehnician al echipei de rugby Universitatea Cluj, George Sava, a câştigat un nou titlu de campion în Rusia, al doilea consecutiv, cu formaţia Enisei Krasnoyarsk, pe care o antrenează din 2009.

La fel ca şi în ediţia precedentă de campionat echipa lui Sava a obţinut o victorie clara, scor 40-3, în returul finalei cu concitadina de la Krasnyi Yar. În campionatul trecut Enisei Krasnoyarsk s-a impus în finală cu scorul general de 36-31. Alături de Enusey, fostul antrenor al echipei de rugby U Cluj a mai cucerit o Cupă a Rusiei în 2009.

Dacă nu vi-l amintiţi pe George Sava vă spun eu câte ceva despre el. Are 46 de ani şi a fost campion al româniei, la începuturile anilor 90, cu Ştiinţa Baia Mare. A fost component al echipei naţionale de rugby a României, pentru care a adunat 13 selecţii, iar în perioada iulie 2005 – aprilie 2007 a pregătit Universitatea Cluj.

George Sava a fost şi antrenor al liniei de treisferturi la echipa naţională de seniori a României, la Cupa Mondială din 2003, dar şi selecţioner al naţionalei Under 18.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.