De 3X U Cluj la europeanul de rugby U19

Două ore îi mai despart pe „stejarii” mici de debutul la actuala ediţie a turneului final al Campionatului European Under19 de rugby. Primul meci al juniorilor, în turneul găzduit de Portugalia se va disputa, astăzi, de la ora 17.00, în compania reprezentativei similare a Spaniei. Cele două formaţii au fost repartizate în grupa A, alături de Georgia.

Din echipa României fac parte şi rugby-ştii legitimaţi la U Cluj, Vasile Paraschiv şi Vlad Rotar, alături de tehnicianul Horia Hâmpea. Georgienii sunt lideri în grupa A, după ce au învins în primul meci Spania, cu scorul de 31-13. Într-un alt meci, din grupa B, echipa naţională a Portugaliei s-a impus, cu scorul de 14-8, în faţa Rusiei. Din aceaşi grupă mai face parte Belgia.

Campioana Europei va fi stabilită în urma finalei programate la data de 4 noiembrie. Câştigătoarea turneului din Portugalia obţine automat calificarea la Cupa Mondială de juniori. După meciul contra Spaniei, reprezentativa României va juca împotriva Georgiei, într-un meci decisiv pentru calificarea în semifinalele competiţiei. Meciul este programat miercuri, 31 octombrie.

sursa foto: frr.ro

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.