Boar de la U Cluj, convocat la naţionala de rugby

Pilierul Romulus Boar (foto în centru), legitimat la U Cluj, a fost convocat la echipa naţională de rugby a României, în vederea meciului amical pe care „stejarii” îl vor susţine în compania reprezentativei similare a Japoniei. La sfârşitul săptămânii trecute rugby-stul Universităţii a evoluat titular în echipa Lupilor Bucureşti, contra formaţiei italiene Calvisano.

Boar a contribuit din plin la victoria românilor, cu scorul de 42-27, într-un meci din cadrul etapei a II-a în Amlin Challenge Cup. Lotul echipei naţionale de rugby a României pentru meciul test cu Japonia nu este încă definitivat, dar selecţionerul Hari Dumitraş a anunţat că se va baza pe serviciile lui Romulus Boar.

Selecţionata Japoniei va efectua un turneu de promovare în Europa, urmând să dispute patru meciuri amicale. Confruntarea dintre „Stejari” şi niponi este programată la data de 10 noiembrie, pe Stadionul „Arcul de triumf”.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.