Una dintr-un milion, piesa de marţi

Am ales pentru această zi de marţi o piesă care mie îmi place foarte mult, ca ritm şi interpretare – Million, a Alexandrei Stan feat Carlprit. Dacă asculţi piesa asta la o petrecere ai toate motivele să sari, e ritmată, nu foarte bine frazată, dar de chef. Dacă asculţi şi ce spun Alexandra Stan şi Carlprit, rapp-erul cu care a colaborat, atunci vei înţelege că povestea e mai degrabă tristă, chiar dacă finalul se vrea a fi fericit.

Povestea e simpluţă, ca în mai toate piesele de acest gen. Cei doi, un el şi o ea, s-au despărţit, fiecare îşi caută iubirea între milioane de opţiuni şi evident cel pe care tocmai l-ai pierdut este cel mai special, sună cunoscut nu? Până la urmă asta încercă toţi, să o găsim pe ea/ el, dintr-un milion, două, sau un miliard.

E o dimineaţă grea şi pentru mine şi pentru tine/ voi, aşa că nu ne rămâne decât să analizăm ce opţiuni avem, ce ne dorim şi aştăptăm ca lucrurile să revină la normal. Una peste alta cred că e o piesă reuşită, care şi-a meritat locurile superioare din top-urile radio.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în muzica și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.