Monica Tatoiu nu mai vrea la TV, se mută la tribunal

Monica Tatoiu este om de afaceri, sau cel puţin aşa pretinde, dar şi vedetă TV. Cred totuşi că cel mai bine ar fi să vorbesc la timpul trecut despre această spaimă a consumatorilor de televiziune din  România. De ce la trecut? Pentru că Monica Tatoiu a înţeles că e jalnică la TV şi s-a gândit să se reorienteze, să-şi facă veacul prin săli de tribunale şi să mai stoarcă nişte bani de la oamenii de afaceri care deţin trusturi media.

Pe scurt, punk-ista Tatoiu spune că vrea să acţioneze în judecată echipa Tonik Show de la Look TV, care, în opinia doamnei sale, au luat-o la mişto 🙂 Doamna Tatoiu, alo, toată România face mişto de mătăluţă, pentru că eşti penibilă. Revenind la opinia personală cred că individa este într-o acută criză de lichidităţi şi s-a gândit ea să dea în judecată echipa Tonik Show, ştiind că trustul media care are în grila de programe această emisiune, este finanţat şi de Paszkany Arpad.

Păi? Şi atunci nu e loc de stors nişte bănuţi? Sunt absolut convins că la asta se gândeşte această divă a mediei româneşti care nu lipseşte de la nicio televiziune şi nu ratează niciun subiect. Nu contează că este provocată să vorbească despre prafurile lui Adi Mutu, despre sex, orgii, sau despre munca la negru, domeniu pe care doamna Tatoiu îl stăpâneşte de minune.

Nici industria cinematogtafică sau muzicală nu-i sunt străine Monicăi Tatoiu, iar despre privatizarea Oltchim, politică, fotbal, modă şi economie ce să mai zic, e cea mai tare, e Mooonicaaaa Tatoiuuuu. Doamna mediei româneşti ştie cel mai bine cât de greu e să fii o persoană publică. De la 7 dimineaţa şi până târziu în noapte draga de ea trebuie să suporte luminile din platouri, machiajele, discuţiile academice şi credeti-mă nu toată lumea poate.

Nu ştiu câtă lume mai suportă să o vadă pe Monica Tatoiu pe toate posturile de televiziune, dar eu sigur m-am săturat. Sunt convins că se plictiseşte în viaţa de zi cu zi, îi place pe sticlă, dar ajunge, e prea mult. Cel mai trist este când îţi pierzi simţul umorului şi al realităţii. Până la urmă nu e singura divă care beneficiază de o parodie, dar e singura care se burzuleşte, doar doar o mai scoate nişte bani de la cineva. Bravo doamna Tatoiu, pe Mircea Badea, pe Dan Diaconescu sau Dan Voiculescu, pe Sorin Ovidiu Vântu sau pe Sebi Ghiţă când îi dai în judecată?

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în una, alta și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.