Câţi ani de libertate costă o Ciorbă?

Dumitru Tudor zis Ciorbă a fost săltat de procurori, în sfârşit. Poate nu vă spune nimic nici numele individului, nici proecla, dar asta din urmă ascunde un adevăr. Se zice că în urmă cu mulţi ani când Dumitru Tudor a intrat în fotbal, în calitate de impresar, era atât de sărac încât atunci când se întâlnea cu şefi de cluburi, cu fotbalişti, sau alţi impresari, îi scotea la câte o ciorbă, atât îşi permitea.

Nu a dat nicio lovitură, nici ca impresar, nici ca patron de club, pentru că la un moment dat Ciorbă preluase echipa de lângă groapa de gunoi de la Glina, Inter Gaz Bucureşti. A „trântit” nişte meciuri, a făcut rost de nişte bănuţi şi cam la atât se rezumă activitatea sa în fotbalul românesc.

Dacă a văzut omul că nu se pricepe la asta, ce s-a gândit? Hai să o punem de nişte şantaje. Poate cu unii i-a ţinut, nu şi cu soţii Reghecampf. Laurenţiu şi Ana Maria nu au stat pe gânduri când ciorbarul i-a contactat să le ceară bani, vezi doamne ca să nu spună nu ştiu ce lucruri compromiţătoare despre ei.

Ieri seară ciorbistul s-a întâlnit cu soţii Reghecampf să-şi „încaseze mălaiul”, numai că nici nu a apucat să-şi frece mâinile de bucurie, că mascaţii au şi tăbărât peste el. Acum ciorbistul dă cu subsemnatul la Parchet şi va sta „la mititica” cel puţin 29 de zile. Să nu-i plângeţi de milă, şi-a făcut-o cu mâna lui.

Luni de zile a stat ascuns prin nu ştiu ce ţări din cauza datoriilor către cămătari. Şi cum aşchia nu sare departe de trunchi, fiul ciorbistului, Dragoş, a fost şi el implicat într-un scandal. În primăvara anului trecut Ciorbă junior a fost reţinut în Olanda, împreună cu fiica fostului fotbalist Dorin Mateuţ, după ce au furat din magazine şi au folosit carduri bancare false.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.