U Cluj dă doi rugby-işti pentru Campionatul European

Rugby-ştii Vlad Rotaru şi Vasile Paraschiv de la U Cluj merg la Campionatul European sub 19 ani, care se va desfăşura în Portugalia, în perioada 26 octombrie – 4 noiembrie.

Cei doi sportivi ai Universităţii vor efectua în intervalul 20-25 octombrie un stagiu de pregătire alături de echipa naţională, în localitatea Snagov. Acesta este ultima etapă de pregătire în vederea participării la Euro U19. Tot de la U Cluj, antrenorul Horia Hampea va face parte din staff-ul tehnic al al echipei naţionale.

„Stejarii” mici vor debuta la turneul final al Campionatului European în faţa reprezentativei similare a Spaniei, meciul fiind programat în data de 29 octombrie, în cadrul grupei A. Două zile mai târziu (31 octombrie) România va întâlni echipa naţională a Georgiei. Din grupa B fac parte Portugalia, Belgia şi Rusia. Primele două echipe din fiecare din cele două grupe se califică în semifinale.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.