Kuijt, Robben şi Huntelaar de ce nu au fost la antrenament?

53.329 de români au plătit ca să vadă antrenamentul Olandei la Bucureşti. E drept că a meritat, până la urmă de câte ori ai ocazia să-i vezi pe Stekelenburg, Heitinga, De Jong, Van der Vaart, Afellay, Van Persie şi Louis van Gaal? Acum dacă e să fiu răutăcios l-aş întreba pe van Gaal de ce nu i-a convocat la şedinţa de antrenament şi pe Kuijt, Huntelaar şi Robben.

Sincer mi-au plăcut olandezii, rar vezi atâta disciplină din partea unor super-fotbalişti. Nu cred că nu aţi observat şi voi cât de frumos şi-a exersat Van der Vaart loviturile libere, sau ce curat făceau pressing-ul, elegant, frumos, doar cât să-i încurce pe ai noştri. Aţi remarcat că olandezii aştia ştiu până şi să pună latul pentru a băga mingea în poartă. Cred că dacă era Marica la finalizare, în poziţia lui Van Persie, o dădea fără jenă în înaltul peluzei.

Poate a învăţat ceva şi Victor Piţurcă din antrenamentul ăsta cu public, parcă era şi el acolo pe stadion, sau nu? Hai că până anul viitor când UEFA ne-a programat meciul cu Ungaria, poate exersează şi ai noştri poziţionarea defensivă, că în atac nu sunt convins că vom urca prea des. Apropos, ieri seară nu trebuia să joace România?

Acest post se vrea a fi un pamflet şi aşa ar fi bine să-l trataţi 🙂

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.