Incredibil: Un medic din Brad nu a văzut pe ecografie rinichiul rupt

La sfârşitul săptămânii trecute un puşti de numai 17 ani, portar al echipei CFR Simieria, a fost la câteva minute de o tragedie. Răzvan Gheaţă se numeşte tânărul protagonist al acestui nefericit eveniment. Băiatul spune că s-a simţit rău după un contact cu unul dintre adversari, iar medicul echipei a solicitat schimbare şi l-a trimis pe Răzvan la spitalul din Brad.

Aici i s-a făcut o ecografie, iar medicul de gardă l-a trimis acasă, motivând că băiatul nu are nicio problemă medicală. Răzvan s-a întors la teren şi mai apoi a plecat la Simeria cu autocarul echipei, numai că, odată ajuns acasă a început să vomite sânge, aşa că părinţii l-au dus la Siptalul din Deva, unde fotbalistul a intrat în comă.

La Deva, medicul de gardă a descoperit, după o altă ecografie, că puştiul avea rinichiul stâng rupt în două, aşa că l-a operat imediat. Meciul de la Brad a fost ultimul pentru Răzvan Gheaţă, pentru că imediat după operaţie chirurgul a spus că băiatul nu va mai putea juca fotbal niciodată 😦

Ce înţeleg eu din toată treaba asta e că, fie primul medic care s-a uitat peste ecografie nu a fost atent şi a pus viaţa fotbalistului în pericol, fie că aparatura din spitalul din Brad e atât de proastă şi veche încât nu putut evidenţia ruptura de rinichi. Refuz să mă gândesc la altceva. Fotbalul românesc a făcut deja destule victime, Vrăbioru, Hâldan sau mai recent Henry, ajunge.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.