Credeaţi că numai noi avem cocalari?

În România suntem obişnuiţi să vedem ştiri de genul – fiul unui cunoscut om de afaceri a lovit cu maşina pe nu ştiu cine, sau un tânăr teribilist a ucis nu ştiu câţi oameni. Evident că aproape de fiecare dată cocalarii noştrii cu maşini de sute de mii de euro nu ajung la puşcărie.

Astăzi am fost şocat să citesc despre un astfel de accident în Ungaria. Un austriac drogat a trecut efectiv cu Hammerul peste un poliţist maghiar care îl urmărea pe austriac şi pe prietenii lui, şi ei conducând maşini de teren, pentru că depăşiseră cu mult viteza legală. Iniţial austriacul s-a oprit, apoi s-a răzgândit, a apăsat pedala de acceleraţie şi l-a ucis pe poliţist.

Cei patru austrieci veneau din România şi urmau să tranziteze Ungaria în drumul lor spre Austria, respectiv Germania. Colegul poliţistului ucis a tras cu arma din dotare ca să-l potolească pe criminal, după ce acesta a ieşit din maşină cu un cuţit în mână şi s-a năpustit asupra celui de al doilea poliţist. Ce credeţi că a urmat? Nemernicul s-a ascuns sub maşină şi le-a arătat degetul mijlociu (vezi foto) celor care încercau să-l convingă să iasă de sub autoturism.

Sincer am crezut că doar la noi se poate aşa ceva, dar iată că nemernicia nu cunoaşte vreo cetăţenie. Unde mai pui că ucigaşul luase opiu şi morfină. Dacă la noi criminalii se plimbă în voie pe şosele, măcar acolo în Ungaria sper ca individul să primească pedeapsa maximă.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în una, alta și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.