Cei puternici privesc mereu înainte

Rugby-ştii de la U Cluj şi-au câştigat dreptul de a rămâne între cei puternici, în Super Liga Naţională. Meciul disputat la sfârşitul săptămânii trecute, încheiat cu victoria „studenţilor”, scor 36-27, în faţa moldovenilor de la Poli Agro Iaşi, a certificat un lucru în care puţini credeam. Că efortul şi sacrificiile echipei şi a celor care le-au fost mereu aproape îi face invincibili.

Cârcotaşii vor spune că U Cluj a avut noroc, prin retragerea echipei Ştiinţa Petroşani, din cauza problemelor financiare. Eu am crezut mereu în maxima: „norocul ţine cu cei puternici”, iar rugby-ştii de la U au fost mai puternici decât orice neajuns cu care s-au confruntat, spiritul de echipă pe care l-au etalat în fiecare meci nu a putut fi călcat în picioare de nimeni, iar victoria, însemnând fie şi salvarea de la retrogradare, nu avea cum să nu le aparţină.

Elanul şi ambiţia celor tineri şi experienţa veteranilor de la U au demonstrat încă odată că pe terenul de rugby nu e loc pentru compromisuri, iar într-un meci nu-ţi plângi de milă, orice scor ar afişa tabela de marcaj. Înfrângerile dor, dar te întăresc deopotrivă, iar la final de sezon doar cei cu adevărat puternici privesc mai departe.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cei puternici privesc mereu înainte

  1. Lorin Cantor zice:

    felicitari pentru articol

Comentariile sunt închise.