Ce au în comun Mike Tyson, Ionica Munteanu şi rugby-stul James Graham?

Fostul campion mondial al greilor la box, Mike Tyson, actuala portăriţă a echipei de handbal U Jolidon Cluj şi rugby-stul englez James Graham nu s-au cunoscut niciodată şi probabil că nici nu se va întâmpla prea curând acest lucru însă, au ceva în comun.

Practică discipline sportive diferite dar au avut fiecare dintre ei, la un moment dat aceaşi reacţie – şi-au muşcat adversarii de ureche :). Ieri internaţionalul englez James Graham a fost înştiinţat că a primit o suspendare de 12 meciuri pentru că şi-a muşcat un adversar de ureche, în timpul finalei National Rugby League.

Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Sydney şi a fost surprins de camerele de luat vederi ale televiziunii care transmitea meciul. Şi totuşi, faţa comisiei de disciplină a National Rugby League, englezul legitimat la Canterbury-Bankstown Bulldogs a pledat nevinovat, susţinând că i-a strigat ceva în ureche internaţionalului australian Billy Slater de la Melbourne Storm, dar nu l-a muşcat.

Graham a fost sancţionat de comisia de disciplină după ce a fost audiat vreme de trei ore şi va lipsi din echipa naţională a Angliei în meciurile amicale cu Ţara Galilor şi cu Franţa. Finala National Rugby League din Australia a fost câştigată de echipa sportivului agresat, Melbourne Storm, care s-a impus cu scorul de 14-4, în faţa celor de la Canterbury-Bankstown Bulldogs.

Incidentul nu este unul singular, în 1997 boxerul Mike Tyson, fost campion mondial al categoriei grea, a şocat pe toată lumea, dar a şi intrat în istorie, după ce i-a rupt cu dinţii urechea lui Evander Holyfield. Şi ca să vedeţi că nu doar băieţii au apucături de patrupede, la începutul anilor 2000, Ionica Munteanu, fostă şi actuală portăriţă la U Jolidon Cluj şi-a muşcat la rândul ei o adversară, culmea tot de ureche. La finalul partidei Munteanu a declarat cu zâmbetul pe buze: „m-a enervat” 🙂

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.