Începutul sfârşitului pentru U Transilvania

S-a ales praful de ambiţiile europene ale managerului Mihai Tritean, omul care în urmă cu vreo 7-8 ani a demarat un proiect ambiţios alături de echipa masculină de handbal U Transilvania.

Ideea era simplă şi presupunea ca echipa să se autodepăşească de la un sezon la altul, iar poziţiile din clasamentul final al Ligii Naţionale să fie tot mai înalte de la un an la altul.

În urmă cu două sezoane minunea s-a întâmplat şi U Transilvania a ocupat un loc care le dădea dreptul să se înscrie în Challenge Cup, dar din lipsă de bani participarea în cupele europene nu s-a materializat. A fost de fapt începutul sfârşitului pentru echipa lui Mihai Tritean.

Sezonul trecut studenţii abia s-au salvat de la retrogradare, iar startul actualului campionat este dezastruos, trei înfrângeri din tot atâtea meciuri jucate. Şi mai trist este că în ultimele două confruntări alb-negri au fost călcaţi în picioare de HCM Constanţa şi CSM Bucureşti, la capătul unor evoluţii mai mult decât slabe.

Câte 17 goluri au marcat handbaliştii lui Liviu Jurcă în jocurile amintite, în schimb au încasat de la 30 în sus, în toate meciurile din campionat. Măcar la juniori secţia de handbal stă bine, dar echipa de seniori este în „moarte clinică”, iar metode de resuscitare nu prea se arată, păcat de munca din ultimii ani.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.