De data asta NOI ÎNVINGEM!

Nu sunt nebun, chiar cred în victoria asta, în băieţii ăştia, în tot ce înseamnă echipa asta de rugby – U Cluj. Ştiu că totul pare împotriva noastră, mai ales a lor, a sportivilor care mâine vor intra în teren, într-un duel inegal în confruntarea cu CSM Bucureşti, dar ştiu, simt că de data asta NOI ÎNVINGEM.

Scriu toate lucrurile astea în speranţa că băieţii vor apuca în treacăt să arunce un ochi peste postul ăsta, să ştie că mâine nu vor fi singuri în teren, să simtă că de aici din Cluj-Napoca, sute, mii de pumni vor fi strânşi pentru ei. Durerea lor va fi şi a noastră, iar bucuria balonului culcat va fi şi bucuria noastră, pentru că eu şi mii de clujeni asemeni mie, credem în ei.

Băieţi, voi ştiţi să faceţi diferenţa, voi ştiţi să jucaţi pentru un crez, pentru un simbol, al nostru, al vostru, al tuturor ardelenilor. Mâine este ziua în care voi, studenţii deveniţi profesori, e momentul cel mai dificil, ştiu şi eu, o simţiţi şi voi şi antrenorii voştrii, dar e momentul nostru, să-l trăim împreună.

Intraţi pe teren cu capul sus, fiţi bărbaţi, fiţi mândri şi jucaţi meciul ăsta ca pe finala campionatului, jucaţi şi pentru noi cei de acasă, jucaţi pentru U şi pentru dom’ profesor Traian Scridon, Haide U.

PS Meciul dintre CSM Bucureşti şi U Cluj se va disputa mâine, de la ora 16.00, pe terenul Olimpia din capitală şi contează pentru stabilirea clasamentului final al Super Ligii Naţionale. Meciul poate fi urmărit pe rugbytv.ro

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.