Tiparniţa n-a dispărut, hai la salonul de carte

În anul Domnului 2012 în care ministrul educaţiei Ecaterina Andronescu se dă de ceasul morţii să înlocuiască abecedarele cu tablete de ultimă generaţie, sperând probabil să readucă elevul român în băncile şcolilor, acum când ziarele nu mai apar în variantă print, pentru că on-line e mai ieftin şi oricum nu mai sunt prea mulţi cei care dau 1 leu pe ziar, trăiască Tibi că e ultimul apărător al printului (Tibi Fărcaş, prieten şi blogger, n.a.), vin eu cu o veste bună.

Peste mai puţin de o lună, mai exact în perioada 19-21 octombrie, se va desfăşura la Cluj-Napoca prima ediţie a Salonului de Carte Bookfest. Moment prielnic pentru colecţionarii de cărţi, de alea adevărate cu coperţi şi file, multe file, să-şi adauge în bibliotecile personale titlurile care le lipsesc, sau pe care nu au avut până acum ocazia să le găsească prin librării.

Oferta este mai mult decât tentantă, organizatorii anunţând prezenţa la eveniment a celor mai importante edituri româneşti. Aceaşi organizatori se laudă cu peste 10.000 de titluri dintr-o mulţime de domenii. În plus sunt anunţate reduceri semnificative la preţul de achiziţie.

Ca să vă conving că merită să vizitaţi Salonul de carte vă mai spun doar atât că se va desfăşura în Cazinoul din Parcul Central din Cluj-Napoca. Dacă se gândesc organizatorii să invite şi un cvartet de coarde … aproape că am vorbi de o atmosferă de castelani.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în una, alta și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.