„U”riaşi la Iaşi, rugbyştii clujeni aşteaptă revanşa cu Dinamo

Rugbyştii de la U Cluj au câştigat în această dimineaţă, scor 24-20, în deplasare, confruntarea cu Poli Agro Iaşi, în faza play-out a Super Ligii CEC Bank. Poate pentru cei care nu înţeleg acest sport nu înseamnă nimic, dar pentru U Cluj este o victorie echivalentă, sau aproape, cu salvarea de la retrogradare.

Romulus Boar, Claudiu Curcă şi Ioan Teodorescu (foto) au culcat fiecare balonul în terenul de ţintă al moldovenilor, iar Cristian Săuan a transformat de fiecare dată. Acelaşi Săuan a mai transformat o lovitură de pedeapsă şi alb-negri nu mai au cum să piardă poziţia a VII-a din clasament şi în cel mai rău caz vor juca meci de baraj pentru menţinerea în Super Ligă.

Spun eventual pentru că în mod normal Dinamo va termina pe 5, iar pentru U Cluj e vremea revanşei, e momentul să demonstreze că evoluţiile excelente din partea a doua a sezonului, nu au fost zadarnice. Trebuie să învingem.

Dinamo joacă astăzi cu CSM Bucureşti şi sincer îmi doresc să învingă, pentru a juca mai apoi cu U, în meciurile de clasament. Regulamentul este stufos şi nu vă obosesc acum să vi-l explic, dar pentru iubitorii rugby-ului şi a simbolului nostrU un lucru trebuie să reţină – suntem câştigătorii morali ai acestui campionat.

„Studenţi” în adevăratul sens al cuvântului rugbyştii de la U Cluj ne-au demonstart tuturor că sportul e frumos atunci când îl practici cu sufletul, atunci când banii nu-ţi iau ochii şi minţile, pentru că da, sportul acesta, rugby, este practicat la Cluj de nişte băieţi pe care orice antrenor şi i-ar dori în echipă. BRAVO BĂIEŢI!

La finalul partidei rugbyştii de la U au dedicat victoria preşedintelui secţiei de la CS Universitatea, Traian Scridon, care trece printr-un moment greu, dar gândul i-a fost alături de echipa sa de suflet.

sursa foto: facebook/U-Rugby

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.