Handbalistele de la U Cluj, la un meci distanţă de Liga Campionilor

Handbalistele de la Universitatea au debutat perfect în turneul de calificare pentru grupele principale ale Ligii Campionilor şi s-au impus cu scorul de 34-26, în faţa campioanei en titre a Turcipei, Murat Paşa.

Apăsate de povara celor două ratări, în precedentele prezenţe în preliminariile Ligii Campionilor, handbalistele lui Gică Covaciu s-au văzut conduse la pauza meciului cu turcoaicele, care au intrat la cabine cu un avans de două goluri.

La revenirea în teren lucrurile au stat diferit. U Cluj a început să atace lucid, punând permanent presiune pe poarta adversă. Inevitabil şi golurile au venit, iar diferenţa dintre Universitatea şi Murat Paşa a crescut gol cu gol după fiecare atac.

Tabela de marcaj a arătat, la finalul celor 60 de minute de joc, 34-26 ân favoarea viceampioanelor României, scorul corect după cum s-au desfăşurat ostilităţile în teren. Mihaela Tivadar şi Magda Paraschiv au marcat fiecare câte 8 goluri şi alături de Florina Chintoan (7 goluri), au fost pricipalele marcatoare ale Universităţii.

Nu pot să nu remarc şi prestaţia lui Petroczi care a ferecat la un moment dat poarta clujencelor. În dreptul portăriţei de la U am contabilizat nu mai puţin de 14 intervenţii reuşite. Suntem în grafic, mai avem un meci până la împlinirea unui vis – grupele principale ale Ligii Campionilor. Hai că se poate!

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.