Rock-erii clujeni iau cu asalt Castelul Corvinilor

Veste bună pentru fanii trupelor clujene de rock, Altar şi The Hourglass. Muzicienii vor cânta, începând de astăzi, în cadrul festivalului „Metal Urgia”, la Castelul Corvinilor, din Hunedoara.

Alături de clujeni au mai fost invitate să participe formaţiile Psyhogod (Bucureşti), Target (Deva), Abigail (Bucureşti), Warchant (Timişoara), Carpatica (Bucureşti), Argus Megere (Timişoara), Indefiance (Arad), Bucovina (Iaşi), Gothic (Petroşani) şi Syn Ze Şase Tri (Timişoara).

Metal Urgia” se vrea a fi cel mai mare festival de metal din ţara noastră, iar concertele vor avea loc în curtea interioară a Castelului Corvinilor. Aceasta este prima ediţie a manifestării dar organizatorii promit să nu fie şi ultima.

Pentru Altar reprezentaţia de la Hunedoara va fi ultima din cadrul unui turneu naţional de promovare a albumului „Mantra”. Dacă mergeţi la „cântări” aştept să-mi scrieţi impresiile voastre şi nu uitaţi de poze.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în muzica și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Rock-erii clujeni iau cu asalt Castelul Corvinilor

  1. anca_dinu1@yahoo.com zice:

    Babe, vezi ca iau se scrie chiar asa, fara cratima. 🙂
    Sent via BlackBerry from Vodafone Romania

Comentariile sunt închise.