România mizează pe rugbyşti de la U Cluj

Doi juniori de la U Cluj, Vasile Paraschiv şi Vlad Rotar, şi antrenorul Horia Hampea au fost solicitaţi de Federaţia Română de Rugby să participe la un stagiu de pregătire, la Snagov, în vederea participării, la Campionatul European, rezervat echipelor naţionale sub 19 ani, care se va desfăşura în Portugalia, luna viitoare.

Poate pentru unii e puţin lucru să ai doi juniori şi un antrenor la lotul naţional, dar pentru mine, pentru oricine iubeşte acest sport, e o bucurie, e dovada vie că aici la Cluj rugbyul trăieşte şi produce în continuare talente.

Într-o perioadă în care secţia de rugby a CS Universitatea Cluj este în plin proces de reorganizare, iar băieţii trag din greu să-şi îndeplinească obiectivul, menţinerea în Super Liga Naţională, cu o echipă în care juniorii îşi au deja locul lor bine definit, aceste convocări au darul de a-i întări.

Felicitări băieţilor şi antrenorilor lor care îi pregătesc, sunt sigur că va veni şi vremea aceea când ne vom bucura din nou de succesele de altă dată. Poate va veni şi ziua în care titlul naţional va ajunge în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, poate nu vor trece atât de mulţi ani până vor cuceri o nouă Cupă a României. Avem băieţi de naţională şi sunt mândru că sunt suporterul lor.

sursa foto: http://www.facebook.com/U-Rugby

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.