Nana Iuga este câştigătoarea invitaţiei la concertul Juan Carlos Caceres

Aşa cum am promis săptămâna trecută ofer o invitaţie la concertul lui Juan Carlos Caceres care va avea loc mâine, de la ora 20.00, la Oprea Maghiară din Cluj-Napoca. Nana Iuga va intra în posesia invitaţiei, valabilă pentru două persoane. Nu aţi fost prea mulţi cei care aţi răspuns corect la întrebarea „în ce zi a săptămânii propun spre audiţie o piesă muzicală?”. Răspunsul corect era – marţi.

Trei cititori ai blog-ului meu au răspuns corect, iar prin tragere la sorţi a câştigat Nana iuga. Vă mulţumesc tuturor care citiţi blog-ul meu şi vă mai aştept cu alte surprize ori de câte ori voi avea ocazia.

Asociația Culturală Cetatea Albă organizează, în cadrul Transilvania Jazz Festival 2012, concertul susținut de Juan Carlos Caceres & Tango Negro Trio. Evenimentul va avea loc în 6 septembrie la Opera Maghiară din Cluj-Napoca, de la ora 20.00.

Supranumit “Paulo Conte al Americii de Sud”, Juan Carlos Caceres este un muzician de jazz deplin, trombonist, pianist și compozitor. În 1968 Caceres s-a stabilit în Franța și a devenit misionarul Tango-ului în Europa. Împreună cu Tango Negro Trio, Caceres își transpune auditoriul într-o călătorie în timp, revelând originea Tango-ului, un amestec de ritmuri tribal-africane și mărsuri celebre europene.

Cu un timbru pasional, Caceres cântă despre viața de zi cu zi din Buenos Aires, rănile timpului și exilului său, exprimându-și dorul de acasă, de Argentina, în tonuri de Tango ambiental, cu influențe de Jazz.

Concertul din 6 septembrie, al artistului argentianian Juan Carlos Caceres, are loc în avanpremiera editiei 2012 a TRANSILVANIA JAZZ FESTIVAL 2012, care se va derula în perioada 16-17 noiembrie 2012.

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.