E marți, e septembrie, și e piesa mea pentru voi (postată luni seara, în ton cu povestea…)

Știu, e luni seara și poate puțin m-am grăbit, dar asta e doar pentru că nu m-am putut abține, dat fiind și titlul piesei cu care vă invit să ne delectăm împreună. ”Septembrie, luni” nu este un cântec pe care să-l regăsisți în topuri, dar e o piesă cu aromă de cafea, de dimineață, cu nostalgia specifică toamnei.

E o melodie ideală de ascultat chiar și seara, sau mai ales seara, dacă sunteți la o cabană, în fața unui șemineu, într-un moment în care cuvintele sunt de prisos, piesa asta e tot ce poate fi mai bun pentru ce va urma.

E Horia Brenciu, e tonic, și e artistul ideal pentru această săptămână în care tot ce ne dorim este să ne readaptăm la tumultul cotidian. Dacă o găsiți dis de dimineață când porniți laptopul, luați o gură de cafea, priviți-o în ochi și nu spuneți nimic, poate fi suficient să vă anunțați șeful că întârziați puțin la birou.

Dacă nu ați avut răbdare până mâine…:) să rămână secretul nostru seara asta … Apropos, dacă propunerile mele vă plac aștep cometarii, discuții, știți voi, o discuție simplă imaginară, la o cafea, audiție plăcută.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în muzica și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.