Transilvania Jazz Festival începe cu Juan Carlos Caceres

Asociația Culturală Cetatea Albă organizează, în cadrul Transilvania Jazz Festival 2012, concertul susținut de Juan Carlos Caceres & Tango Negro Trio. Evenimentul va avea loc în 6 septembrie la Opera Maghiară din Cluj-Napoca, de la ora 20.00.

Supranumit „Paulo Conte al Americii de Sud”, Juan Carlos Caceres este un muzician de jazz deplin, trombonist, pianist și compozitor. În 1968 Caceres s-a stabilit în Franța și a devenit misionarul Tango-ului în Europa. Împreună cu Tango Negro Trio, Caceres își transpune auditoriul într-o călătorie în timp, revelând originea Tango-ului, un amestec de ritmuri tribal-africane și mărsuri celebre europene.

Cu un timbru pasional, Caceres cântă despre viața de zi cu zi din Buenos Aires, rănile timpului și exilului său, exprimându-și dorul de acasă, de Argentina, în tonuri de Tango ambiental, cu influențe de Jazz.

Concertul din 6 septembrie, al artistului argentianian Juan Carlos Caceres, are loc în avanpremiera editiei 2012 a TRANSILVANIA JAZZ FESTIVAL 2012, care se va derula în perioada 16-17 noiembrie 2012.

Dacă îți place Jazz-ul și vrei să fii în sala Operei Maghiare la concertul lui Juan Carlos Caceres, vineri 6 septembrie, de la ora 20.00, răspunde la următoarea întrebare și câștigi o invitație la eveniment. ”În ce zi a săptămânii propun spre ascultare câte o pieasă muzicală?”.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în muzica și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Transilvania Jazz Festival începe cu Juan Carlos Caceres

  1. tpcv21 zice:

    Raspuns: In ziua de marti.

  2. Nana Iuga zice:

    In fiecari zi de marti

Comentariile sunt închise.