Nu e marți dar e musai de ascultat cu atenție

Cântecelul pe care vă invit să-l ascultați vă va face să zâmbiți, poate chiar să râdeți cu poftă. Îl mai ascultăm odata, și a treia oară dacă e nevoie. Zâmbim de fiecare dată, dar tot mai amar, că nu prea ai cum să te distrezi la infinit când îți dai seama că, de fapt, e dramatc ce se întâmplă în școală.

M-am abținut să scriu despre pițipoancelele și a băiețașii care apăreau pe la proteve în timpul bac-ului, sesiunea de toamnă. Trebuie să recunosc că mă amuzam dimineața la cafea auzind ce scot pe gaura aceea neagră, pe care anatomic o numim gură. Ce rămânea scris pe lucrări, Dumnezeule mare, să rămână în arhivele liceelor. Oricare dintre lucrări poate fi expusă la rubrica – ”Așa nu!”.

Nu știu cine sunt băieții care cântă, dar piesa le arată, sau ar trebui să le arate pițiponcilor, în ce hal au ajuns. Niciunul dintre ei nu o să înțeleagă nimic, dar versul – ”măta are cratimă”, îi va amuza copios, iar ăla de a scris tâmpenia asta nici nu-și va da seama că a ajuns subiect de miștocăreală, fie ea și muzicală …
Hai să vedem împreună ce zic băieții aștia în cântecel.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în muzica și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Nu e marți dar e musai de ascultat cu atenție

Comentariile sunt închise.