Hănescu și Ungur nu mai vin la Cluj pentru meciul din Cupa Devis

Victor Hănescu și Adrian Ungur, cei mai buni jucători români din clasamentul ATP, au anunțat astăzi că nu mai vin la Cluj-Napoca pentru meciul de Cupa Davis, dintre România şi Finlanda, programat în perioada 14-16 septembrie.

Căpitanul nejucător al echipei României, fostul tenisman clujean Ciprian Porumb spune că a discutat cu cei doi, dar nu au ajuns la niciun consens privind prezența lor la Cluj-Napoca, pentru meciul cu Finlanda și că aceștia preferă să îşi continue sezonul în circuitul profesionist de tenis.

Adrian Ungur este numărul 110 în clasamentul ATP, iar Victor Hănescu se situează pe poziția cu numărul 102 ATP. Hănescu și Ungur și-au anunțat prezența la Turneul BRD Braşov Challenger, unde au fost desemnați capi de serie numărul 1, respectiv numărul 3.

Turneul de la Brașov se va desfășura între 2 și 9 septembrie și este dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro. Cu doar câteva zile în urmă Ciprian Porumb anunţase că cinci jucători au răspuns afirmativ convocărilor pentru Cupa Davis, între care și Ungur și Tecău. Deocamdată și-au confirmat prezența la Cluj-Napoca, pentru meciul cu Finlanda, Horia Tecău, Victor Crivoi, Florin Mergea, Petru-Alexandru Luncanu şi Andrei Dăescu.

Anunțuri

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Acest articol a fost publicat în sport și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.