Suntem o naţiune porno

Nu e o ruşine să faci sex, sau sa faci dragoste dacă vreţi, ba chiar este o condiţie esenţială pentru a stabili un echilibru emoţional şi o stare de confort psihic şi fizic normal. Fără sex am fi o mare turmă stresată, frustrată, agitată şi nevrotică. Dar de la ceea ce se întâmplă în dormitor şi până la a publica o carte în care îţi expui fantasmele sexule şi o mai şi dedici elevilor tăi, pentru că despre un profesor vorbesc, e inimaginabil.

Elena Udrea şi-o trage cu Băse, aşa spun gurile rele, fetele aspiră la prinţul Cristea şi oftează după Cristiano Ronaldo, iar doamnele singure, trecute de 30 de ani, încă visează la prinţul călare care să le iubească de trei ori pe zi şi toată noaptea. Asta a fost aşa o paranteză dacă vreţi.

Horaţiu Suciu este profesor de istorie, nu am să amintesc instituţia de învăţământ din respect pentru actul didactic. Mai spun doar că este din Lugoj şi, privind atent la faţa lui, aş spune că are mari probleme psihice şi puţine împliniri sexuale. Obsedatul Horaţiu Suciu este chiar director adjunct al unui colegiu din Lugoj şi a publicat, în toamna anului trecut, o carte pe care le-a dedicat-o elevilor şi în care vorbeşte despre experienţele sale sexuale.

Hai să vedem ce învaţă elevii de la profu‘ de sex, redau câteva fragmente din cartea sa: „Odată, într-o discotecă, m-am dat la o tipă. Am dat-o peste cap atât de tare, că mi-a zis să merg cu ea în toaleta femeilor. Şi m-am dus. A fost straniu să mă p..ş în buda femeilor. Fata asta, căreia nu-i ştiam nici numele, udă, dorindu-şi să se f…ă, s-a uitat la mine uluită când am plecat. Nici n-am încercat să fac efortul să mi-o scol”, scrie profesorul de istorie în cartea lui.

Iată altă mostră cu elemente didactice evidente: „Am frecat un ness, turnând peste două degete de rom şi m-am lăsat convins că seara trecută reuşisem să am o erecţie şi să mă masturbez. Mi-am privit palma şi ceea ce am văzut m-a făcut să zâmbesc satisfăcut de noul nivel de indecenţă atins de mintea mea. Doar că, după o atentă observaţie, ceea ce părea un desen cu pix roşu al unei p…e s-a dovedit a fi o evoluţie a iritaţiei. Nu m-am putut abţine şi, întâi curios ca un explorator, am început să mă mângâi cu degetul mijlociu de la mâna dreaptă. A fost atât de bine, că am repetat activitatea de mai multe ori de-a lungul zilei”.

E în regulă, nici să te masturbezi nu e o ruşine. Dar de ce aş vrea eu ca fiii mei să citească aşa ceva, cu dedicaţie de la un obsedat, neîmplinit şi frustrat? Cel mai grav este că, citez din ce spunea imbecilul la lansarea cărţii: „E o experienţă faină să scrii o astfel de carte. Ce te face să scrii o astfel de carte? Ca şi profesor, când lucrezi cu copiii, încerci să le dai exemple şi să îi împingi cât mai departe. Elevii noştri au nevoie de astfel exemple. Sigur că ei ne vor întrece, dar au nevoie de exemple. Profesorul din mine m-a împins să scriu această carte”, declara Horaţiu Suciu, citat de un ziar local.

Nu redau mai departe, ce era de înţeles din treaba asta s-a înţeles şi orice acţiune ulterioară nu are cum să se încheie fericit pentru nimeni. Cât de redus trebuie să fii să te dai exemplu copiilor cărora ar trebui să le vorbeşti despre voievozii româniei, câţiva dintre ei pot fi exemple. Zice neica nimeni că vrea să-i împingă pe elevi mai departe. Aş zice să nu încerce măcar să împingă ceva înspre copiii mei dacă nu vrea să fie angajat eunuc. Şi mai grav, astă predă în şcoală, vă zice ceva?

Reclame

Despre Patrice Podina

Daca eu vorbesc despre mine, vouă ce vă rămâne?
Galerie | Acest articol a fost publicat în una, alta și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.